< Anterior | Inici | Següent >

Cultura, art i igualtat aquest cap de setmana en Vilafranca

Vilafranca acull aquest cap de setmana una intensa agenda d’activitats. Tal és així, que a les sales gòtiques de l’Ajuntament es poden visitar l’exposició d’acrílics de Chelo Prades i l’exposició de treballs en fusta de José Julve. L’horari de visita és matins de 10h a 14h i vesprades de 17h a 20h excepte els diumenges que només està oberta en horari matinal.

Així mateix, hui divendres a la vesprada, de 19h a 20.30h, es pot participar en el curs de Mindfulness impartit per Toni Sanchez a l’aula de la Mancomunitat. A més, de 17h a 20.30h en el Centre de Salut es podrà donar sang dins de la campanya “La xarxa més social”.

Finalment, aquest diumenge, el Grup de Dones ha organitzat una caminada solidària contra la violència cap a les dones. El recorregut, de 10,5km, començarà a les 9h en l’estàtua de la dona treballadora i passarà per diferents enclavaments com el Mas de la Pineda, el Possuelo, la Bassa del Mas del Serro i la Font dels Singles. Es recomana portar esmorzar i beguda.

Cal recordar, que durant tot el cap de setmana es podran visitar els monuments i museus del municipi com són el Museu de la Pedra en Sec, l’Església de Santa Maria Magdalena i l’Ajuntament. Per a més informació consultar amb l’oficina de turisme.