< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca celebra les Jornades de la Gent gran del 23 al 28 de setembre

Del 23 al 28 de setembre Vilafranca centrarà la seua activitat en els seus veïns i veïnes més majors amb la celebració de les XIV Jornades de la Gent gran organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats Francolí i l’Ajuntament, juntament amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i l’Agència d’Igualtat de Vilafranca.

D’aquesta forma, el dilluns 23 es realitzarà una excursió a l’Oceanogràfic de València. El dimarts 24, des de les 15h es durà a terme una caminada amb la ruta Capestany-Carrils-Mas del Vent-Capestany. Cal assenyalar que per a anar i tornar de Capestany hi haurà un autobús.

El dimecres 25 a les 17h Erica Domingo impartirà la conferencia-taller “Parlem dels usos del temps. Com distribueixes el teu? El dijous 26 serà el torn del concurs de guinyot amb berenar i lliurament de trofeus als guanyadors.

Finalment, el divendres 27 se celebrarà un sopar popular amb ball a la sala polivalent de la carretera de Castellfort.