< Anterior | Inici | Següent >

150 escolars inicien el curs al CEIP Don Blasco de Alagón de Vilafranca

- El curs d’Infantil 3 anys té 3 alumnes més que l’any passat

La tornada a les aules al CEIP Don Blasco de Alagón de Vilafranca ha arribat enguany amb 150 alumnes. Així, en Infantil 3 anys hi ha 3 xiquets més que l’any passat, amb un total de 15. A més, la plantilla de professorat està pràcticament al complet, a excepció d’un mestre que serà adjudicat al centre en els pròxims dies, segons han indicat des del propi col·legi.

És interessant recordar que es continuen treballant tallers internivells en Infantil i Primària, així com, els programes de motor, escacs i reflexos. D’igual manera, el programa comarcal de robòtica i programació. Cal indicar també que les classes de plàstica en tota Primária es donen en anglés. A més, el programa de natació ja s’implanta de manera definitiva en 3r de Primària.

El banc de llibres del centre continua funcionant en coordinació amb l’AMPA. I, un any més, es duran a terme activitats en col·laboració amb l’AMPA i Secundària.

L’escola manté els horaris de l’any passat. Així al setembre i juny les classes arranquen a les 9h i acaben a les 13h. D’octubre a maig l’horari serà de 10h a 13.30h i de 15.30h a 17h. D’igual manera, es conserva l’horari d’atenció als pares. Serà els dimarts de 13h a 14h.