< Anterior | Inici | Següent >

La dona protagonista a Vilafranca

Vilafranca acollirà el diumenge i la setmana que ve un parell d’activitats amb el focus sobre la dona. Es tracta d’una caminada solidària i un programa dissenyat per i per a dones.

Així, aquest diumenge, 15 de setembre, el Grup de Dones de Vilafranca en col·laboració amb el Centre Excursionista de la localitat ha programat una caminada solidària contra la violència cap a les dones. Tindrà un recorregut de 10,5 km, amb eixida a l’estàtua de la dona treballadora. Mas de la Pineda, El Possuelo, Bassa del Mas del Serro i la Font dels Singles són els llocs pels quals passaran abans de tornar a la població. Serà necessari portar esmorzar i aigua. Aquesta activitat, dirigida a tothom, arrancarà a les 9 hores.

I del 16 al 19 de setembre a les 16.30 hores, La Federació d’Associacions de Dones Rurals (FADEMUR-PV) ofereix a la Casa Social de Vilafranca un programa dirigit a la inserció sociolaboral de les dones de l’àmbit rural valencià. Porta per nom EMTe 2.0. Consistirà en 4 sessions. En la primera es brindaran eines dirigides a l’apoderament de les dones rurals. En la segona i tercera sessió s’explicarà com posar en acció una idea de negoci. I en la darrera, es donaran a conéixer formes de comunicar i difondre els diferents projectes.