< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca posa en marxa l’Agenda Activa de tardor

-Totes les entitats podran presentar la seua programació abans del dia 13

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca està treballant en l’agenda de tardor. Per aquest motiu s’ha sol·licitat a totes les associacions i entitats de la localitat que realitzen les seues aportacions abans del pròxim 13 de setembre.

D’aquesta manera des de l’àrea de Cultura es coordina la inclusió en l’agenda del major número d’esdeveniments i activitats possible. Es tracta d’actes que organitza el propi municipi però també totes les associacions de la localitat.

-Capital Cultural

El desenvolupament de l’Agenda Activa de Vilafranca, que es dóna a conéixer en cada estació, i la implicació de tot el municipi, és un dels arguments que ha servit a la localitat per a ser Capital Cultural de la Comunitat Valenciana. Sota el lema “Vilafranca, Cultura Activa i Participativa” es continua treballant en aquest projecte social i cultural.