< Anterior | Inici | Següent >

Jornada d’emprenedoria agroalimentària a Vilafranca

La Casa Social de Vilafranca acollirà el dilluns 21 d’octubre una jornada sobre el nou Decret del Consell de Venda de Proximitat de productes primaris i agroalimentaris. Per a donar a conéixer aquesta mesura l’acte, que tindrà lloc de 15.30h a 18.30h, comptarà amb les ponències de Mª Carmen Chinillach, del Servei de Seguretat Alimentària de la Conselleria de Sanitat i Ana Pardo Martínez, del Servei de Transferència de Tecnologia de la Conselleria d’Agricultura.

La jornada abordarà primer els objectius d’aquest decret, les necessitats que cobreix i els problemes que resol per al xicotet productor agroalimentari. Després se centrarà en quins productes poden produir-se, elaborar-se i vendre’s. Així com els que poden fer-ho i quins requisits són necessaris. Tot seguit es presentaran les Guies per a l’elaboració de productes agroalimentaris. Es parlarà també dels obradors i dels obradors compartits. Finalment, es tractarà com i on comercialitzar els productes de venda de proximitat.