< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca celebra del 2 al 4 d’agost el VI Festival Música 775

Del 2 al 4 d’agost Vilafranca viurà la sisena edició del Festival Música 775. Aquesta edició és especial per al municipi ja que s’engloba dins de les activitats de la Capitalitat Cultural de Vilafranca 2019-2020. El divendres dia 2, a les 19h, a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca actuarà el Trio London, integrat per Marc Monfort i Cecilia Tena a la flauta i Carlos Villa al violoncel, que interpretarà peces de Bach, Haydn, Bernstein i Piazzolla.

El dissabte les actuacions començaran a les 11h a la Casa de Cultura amb Marc Monfort a la flauta i Luis Arias al piano que tocaran obres de Emanuel Bach, Poulenc i Nielsen. A la vesprada, a les 19h, al mateix escenari actuaran Territoris sonors del segle XXI Ensemble Vertex-Contenidor #VLC. Ja a la nit la plaça de l’Església acollirà a les 23h l’actuació de De soca-rel amb Jonatan Penalba i a les 00.30h Noisound Live amb Pere Vicalet DJ.

El diumenge 4, a les 12h la música tornarà a la Casa de la Cultura amb un Homenatge a Pedro Iturralde en el qual participaran Jesús Maria Gómez al piano i Joaquín Franco i Vicent Benavent als saxos. El VI Festival Música 775 posarà el punt i final amb l’actuació de Douces Melodies De soprano i arpa a les 18h a les Coves del Forcall.