< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca rebrà 54.752,31 euros del Pla Avalem Joves Plus

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball a través de Labora ha concedit a Vilafranca 54.752,31 euros per a la contractació de 3 joves dins del Pla Avalem Joves Plus. Concretament 23.371,61 euros arribaran del programa Emcuju i 31.380,70 euros procedents del programa Empuju.

Cal recordar que les ajudes del Pla Avalem Joves Plus formen part del Pla Integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020 i consten de dos programes d’incentius: Empuju, destinat a la contractació de persones joves en general, i Emcuju, destinat a la contractació de persones joves majors de 16 anys que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu.