< Anterior | Inici | Següent >

El cicle d’audicions conclou el curs de l’escola de música de la UMV

L’escola de música de la Unió Musical de Vilafranca (UMV) ha clausurat el curs 2018-2019 amb el cicle d’audicions instrumentals tal com el fa des de sempre. Ja fa alguns anys que aquestes es divideixen en dos dies. Recordem que en elles participen tots els educands que toquen instrument. Així el dilluns s’ha dedicat als instrumentistes de les seccions de vent-fusta i vent-metall i el dimarts ha sigut el torn de l’aula de percussió i de conjunt instrumental.

Clarinetistes, saxofonistes, trombonistes, trompistes, tubes, fagotistes, oboès, flautes i percussionistes van interpretar tot tipus de peces, clàssiques i contemporànies, moltes vegades acompanyats dels propis professors. També es van formar xicotets grups d’instruments al més pur estil dels quartets o quintets de cambra.

L’assignatura de conjunt instrumental està dividida en dos: la d’iniciació i la de consolidació, prèvia a l’ingrés del músic en la banda i ambdues estan dirigides pel director de l’escola Diego Monfort. En la d’iniciació es van interpretar diverses obres de Jan de Haan, Douglas Court i J. Anthony White. En el concert del grup de consolidació es va escoltar un pasdoble d’Escrivá, Tango de Albéniz, la banda sonora d’Aladdin o la d’Star Wars, entre altres.

D’aquesta forma l’escola de música de la banda vilafranquina conclou 10 mesos de classes de música que res han d’envejar a les del conservatori. Alguns d’aquests joves músics començaran la seua marxa en la formació musical aquestes festes per a formalitzar el seu ingrés en Santa Cecília. Ara els queda per davant un mes de merescudes vacances fins a setembre, quan les classes s’iniciaran de nou.

El cicle d'audicions conclou el curs de l'escola de música de la UMV